Om oss

…en stor skvätt jävelskap, en skopa garv och en gnutta omtanke

PrankPost.se är precis vad det låter som. Det är Prank på Post – PrankPost helt enkelt. Vi älskar jävelskap och hyss. Vi älskar folks ansiktsuttryck när de blir prankade, vi älskar att se lättnaden när de förstår att allt är ett skämt och vi älskar att se garvet som kommer efteråt. Det är också därför vi utvecklar våra produkter på det vis vi gör. Alla våra produkter innehåller en stor skvätt jävelskap, en skopa garv och en gnutta omtanke.

PrankPost.se växte fram från ursprungsidén och succcéprodukten “Porrogram” som handlar om att ta vara på, och återuppliva, den svenska skogsporren. Under början av 90-talet, innan internets framfart, dominerade porrtidningen den svenska självbefläckelsen. Vem minns inte de trasiga tidningarna i stenmurarna, i de övergivna husen samt i vägkanten på riksväg 9 på väg till campingen i Årjäng med familjen i den där kokheta kombin utan AC? Porrogram lever fortfarande vidare, som en produkt i vårt sortiment, och är mäkta uppskattad av våra kunder.

Din prankleverantör på nätet

Prank har tidigare inneburit att du som prankster själv ska utföra själva skämtet. Dessa prank krävde alltid din geografiska närvaro. Med PrankPost.se kan du skicka ett skämt till din kompis oavsett vart du och din kompis är i världen. Med våra skämt skänker du en hjärtattack, en lättnad och slutligen ett stort garv – allt i ett. Vi på PrankPost.se digitaliserar pranket. Vår slogan är “Din prankleverantör på nätet” och vi hjälper dig gärna med dina hyss!

Välkommen till vår värld!